Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014
  -
|  Ακολουθήστε μας:        
Σφάλμα
  • Δεν έχει οριστεί ή δεν βρέθηκε πρόσθετο αποκλεισμού αυτοματισμών (captcha). Παρακαλώ, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του ιστοτόπου

Πρότυπη Κάβα Κρασιού - Delicatessen Μηδέν Αγαν

Με πολλή αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε για σας ένα χώρο αφιερωμένο στο κρασί. Στο Μηδέν Αγαν αντιμετωπίζουμε το κρασί ως έναν ζωντανό οργανισμό που χρειάζεται μεγάλη φροντίδα. Η παραγωγή η φύλαξη και το σερβίρισμα του, αποτελούν για μας εμπειρία μοναδική. Έτσι, μετά από προσεκτική αναζήτηση συγκεντρώσαμε περισσότερες από 1100 ετικέτες ποιοτικών Κρασιών, δίνοντας βάση σε αυτές που προέρχονται από τον ελλαδικό χώρο. Οπωσδήποτε όμως, στο Μηδέν Αγαν θα βρείτε ενδεικτικά και ποιοτικά κρασιά και από Ευρώπη, Νέο Κόσμο κτλ. Η πείρα μας και οι γνώσεις μας, μας δίνουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε, μέσα από όλο αυτό τον αριθμό των ποιοτικών Κρασιών, να βρείτε το κρασί που ταιριάζει στη δική σας γεύση, για το γεύμα, η δείπνο, που θέλετε να δημιουργήσετε. Έχουμε τη δυνατότητα να σας προτείνουμε το κρασί που ταιριάζει με το φαγητό που επιθυμείτε!!!
Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον Ελληνικό αμπελώνα, o οποίος ομολογουμένως διαθέτει μεγάλο πλούτο γηγενών (ντόπιων) ποικιλιών, αλλά και μεγάλη ικανότητα να φιλοξενήσει στην ευλογημένη γη του διεθνείς, αναγνωρισμένες για την ποιότητα τους ποικιλίες. Στα πλαίσια αυτά, αναλαμβάνουμε κατόπιν ραντεβού να ξεναγήσουμε εσάς και την παρέα σας από 2 έως 8 άτομα στην ιστορία και τις ποικιλίες του Ελληνικού κρασιού, μέσα από γευστική δοκιμή των Κρασιών που επιθυμείτε.
Στο Μηδέν Αγαν έχουμε ως απόλυτη προτεραιότητα μας την περαιτέρω γνωριμία του καταναλωτή με το ποιοτικό Ελληνικό Κρασί, γι αυτό διοργανώνουμε στα πλαίσια του WINE CLUB που έχουμε δημιουργήσει Μεγάλες βραδιές Γευσιγνωσιας κρασιού, έχοντας ως καλεσμένους μας σπουδαίους για την ποιότητα των κρασιών τους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.
Μια επίσκεψή σας στο χώρο μας θα σας πείσει οτι γα μας "ΧΩΡΊΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, δεν υπάρχει τίποτε περισσότερο, τίποτε καλύτερο από ένα καλό κρασί." Στη διάθεσή σας υπάρχει και πλήρης σειρά συνοδευτικών αξεσουάρ του κρασιού, καθώς και ποικιλία από παραδοσιακες και delicatessen γεύσεις με τη φιλοσοφία του all natural με τις οποίες μπορείτε να συνοδεύσετε το ξηρό, ημίξηρο,αφρώδες ή επιδόρπιο κρασί σας.Φυσικά για το καθημερινό σας κρασί υπάρχουν εξαιρετικής ποιότητας χύμα κρασιά σε ασκό απο όλη την Ελλάδα (αυστηρά Ελληνικά), λευκά, ερυθρά. ροζέ, ξηρά ημίξηρα, επιδόρπια.

Διεύθυνση

  • Διεύθυνση: Δασκαλογιάννη 70 - Σπλατζια
  • Πόλη: Χανιά / Chania
  • Νομός: Κρήτη / Crete

Επικοινωνία

Χάρτης Περιοχής

Fill in your address into the address field below the map and the shortest route will be calculated.

Σχόλια (0)

    Αφήστε σχόλιο

    Υποβάλετε σχόλια ως guest.

    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: