Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2015
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

Ηράκλειο: Αντί για μπομπονιέρες στο γάμο τους, έδωσαν τα χρήματα για τα παιδιά!

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 - 10:01
    Ηράκλειο: Αντί για μπομπονιέρες στο γάμο τους, έδωσαν τα χρήματα για τα παιδιά!

    Η Μαρία και ο Μιχάλης είναι ένα νέο ζευγάρι από το Ηράκλειο. Και σ’ αυτούς τους δύσκολους και σκληρούς καιρούς που ζούμε, προχώρησε σε μια κίνηση ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τα παιδιά. Αντί να μοιράσουν μπομπονιέρες στο γάμο τους,  συγκέντρωσαν τα χρήματα που θα έδιναν και τα πρόσφεραν στην «Όαση του Παιδιού», μια εθελοντική οργάνωση πρόληψης και προστασίας κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών, με έδρα το Ηράκλειο.

    Η Ειρήνη Κόρχατζη, από την εθελοντική οργάνωση, μας γράφει σχετικά:

    «Ζούμε σε μια εποχή που κυριαρχεί ο εγωισμός και ο ατομικισμός με την πλειοψηφία των ανθρώπων να έχει ως μόνο της μέλημα να ικανοποιεί προσωπικά συμφέροντα. Οι περισσότεροι αδιαφορούν για σημαντικά ζητήματα, θεωρώντας πως δεν τους αφορούν, βλέποντάς τα μακριά από αυτούς μέχρι αυτά να χτυπήσουν την πόρτα και του δικού τους σπιτιού.

    Σε αυτή την δύσκολη εποχή υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με πνεύμα ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο, άνθρωποι που κάποιες φορές παραμερίζουν το προσωπικό τους καλό για να βοηθήσουν συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

    Είμαστε σε καιρούς δύσκολους επισημαίνει η Μαρία, μια κοπέλα που παρόλο που δεν έχει ασχοληθεί με τον εθελοντισμό λόγω έλλειψης χρόνου, έχει σαν αρχή να βοηθά τον συνάνθρωπο. Η Μαρία, μία γλυκιά και αξιαγάπητη κοπέλα, παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό το Μιχάλη, έναν ώριμο και συμπαθητικό νέο. Είναι ένα ζευγάρι που τους ένωσε η αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο Γνωρίζουν πως τα χρόνια που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολα και μόνο εάν είμαστε ενωμένοι και προσφέρουμε στους άλλους θα μας βοηθήσει να επιβιώσουμε και να ζήσουμε με αγάπη και συνοχή.

    Ο Μιχάλης, λοιπόν και η Μαρία αποφάσισαν στον γάμο τους αντί να μοιράσουν στους καλεσμένους μπομπονιέρες, να κάνουν μια δωρεά στην «Όαση του Παιδιού», εθελοντική οργάνωση πρόληψης και προστασίας κακοποιημένων και παραμελημένων παιδιών με έδρα το Ηράκλειο, γνωρίζοντας πως με αυτό το χρηματικό ποσό θα προσφέρουν με τον δικό τους τρόπο στο κοινό καλό και συγκεκριμένα σε παιδιά απροστάτευτα που έχουν ανάγκη από βοήθεια και στήριξη, υλική και συναισθηματική. Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το υπέροχο ζευγάρι. Οι άνθρωποι αυτοί αποτελούν φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση για όλους!

    Η «Όαση του Παιδιού» απευθύνεται σε όσους πιστεύουν ότι ο εθελοντισμός είναι μια αυθόρμητη και ανιδιοτελής πράξη αγάπης και αλληλεγγύης. Γίνεσαι εθελοντής επειδή πηγάζει από μέσα σου, επειδή είσαι σκεπτόμενο και ενεργό μέλος μιας κοινωνίας. Η οργάνωσή μας βασίζεται και οργανώνει τις δράσεις της όσον αφορά την υπεράσπιση και την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των παιδιών στηριζόμενη στους εθελοντές της.

    Όποιος ενδιαφέρεται να συνεισφέρει με τον δικό του τρόπο μπορεί να επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου:, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επισκεφτεί την ιστοσελίδα μας: http://www.oasitoupaidiou.gr/

    Όποιο τρόπο και αν επιλέξεις, η βοήθειά σου μας κάνει δυνατότερους!»

     

    candianews.gr

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: