Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

Οι καλύτερες μαύρες παραλίες του κόσμου

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2015 - 17:46
    Οι καλύτερες μαύρες παραλίες του κόσμου
    1. Muriwai Black Sand Beach, Νέα Ζηλανδία | Εκπληκτική παραλία με μαύρη άμμο στη Νέα Ζηλανδία, μήκους 37 μιλίων από αφρώδη μαύρη άμμο. Το πλούσιο μαύρο χρώμα οφείλεται σε ένα μίγμα από διάφορα ηφαιστειακά υλικά όπως το τιτάνιο και ο σίδηρος.

    2. Best-Black-Sand-Beaches-Punaluu-Beach-Hawaii

    1. Punaluu Beach, Χαβάη

    Παραλία Punaluu είναι η πιο διάσημη παραλία με μαύρη άμμο, που βρίσκεται στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης. Έχει ακόμη αποκτήσει το παρατσούκλι «Black Sand Beach». Η παραλία περιβάλλεται από μαύρη άμμο που δημιουργήθηκε από τη λάβα από τα ηφαίστεια που εκβάλλουν στον ωκεανό και στη συνέχεια ψύξη.

    3. Best-Black-Sand-Beaches-Kehena-Beach-Hawaii

    1. Kehena Beach, Χαβάη

    Αυτό δεν είναι το καταλληλότερο  μέρος για να πάρετε την οικογένειά σας για διακοπές, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά, καθώς λέγεται ότι είναι παραλία γυμνιστών! Ονομάζεται και Dolphin Beach και θα βρείτε τα δελφίνια εδώ. Μπορείτε ακόμα και να κολυμπήσετε με τα δελφίνια!

    4. Best-Black-Sand-Beaches-Black-Sand-Beach-Prince-William-Sound-Alaska

    1. Black Sand Beach, Prince William Sound, Αλάσκα

    Σε αυτή την παραλία, μπορείτε να δείτε καταρράκτες, παγετώνες, καταπράσινες πλαγιές, και άγρια ​​ζώα που δεν μπορείτε να βρείτε στο ζωολογικό κήπο! Καγιάκ, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πράγματα να κάνετε σε αυτή την παραλία.

    5. Best-Black-Sand-Beaches-Black-Sand-Beach-Lost-coast-California

    1. Black Sand Beach, Lost Coast, Καλιφόρνια

    Το Lost Coast της California είναι από τις μεγαλύτερες ακτές, εκτείνεται σε μήκος 80 μιλίων. Μπορείτε να κολυμπήσετε στην παραλία αυτή, αλλά γενικά οι άνθρωποι δεν το κάνουν. Μπορείτε να σταματήσετε και να τραβήξετε φωτογραφίες!

    6. Best-Black-Sand-Beaches-Vik-Beach-Iceland

    1. Vik Beach, Ισλανδία

    Βρίσκεται στο νότιο μέρος της Ισλανδίας και έχει οριστεί ως μία από τις πιο όμορφες παραλίες στη Γη. Δεδομένου ότι είναι το υγρότερο χωριό στην Ισλανδία, το πιθανότερο είναι να πάτε  στην παραλία μια βροχερή ημέρα. Αν και αυτή η παραλία δεν είναι σαν τις άλλες παραλίες όπου μπορείτε να ξαπλώσετε και να απολαύσετε τον ήλιο, σίγουρα είναι ένα θαύμα για να δείτε!

    7. Best-Black-Sand-Beaches-Oneuli-Beach-Maui

    1. Oneuli Beach, Maui

    Το Oneuli Beach είναι μια από τις παραλίες της Χαβάης, που είναι πιθανόν να μην είναι πολύ γεμάτη. Η παραλία είναι τόσο μεγάλη, που μπορείτε να κάνετε ακόμη και κατασκήνωση στην παραλία αυτή.

    Ακόμη, μπορείτε να κάνετε βαρκάδα, πεζοπορία, κολύμπι και ψάρεμα, Καγιάκ, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα!

     

    ΠΗΓΗ: infokids.gr

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: