Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014
  -
|  Ακολουθήστε μας:        
  • Αρχαίος υποθαλάσσιος οικισμός σε Ελληνικό νησί - BBC υποτιτλισμένο "Η πόλη κάτω από τα κύματα"
  • Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι 2014 - Απολογισμός!!
  • Βραδιά αγάπης για τα παιδιά της Αφρικής
  • BINTEO: 32 χρόνια από την ντρίμπλα του αιώνα!
  • Δωρεάν ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο την Κυριακή 16/3 στα Χανιά
  • Ενημέρωση των παιδιών για τη στοματική υγιεινή στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού
  • Μια ζεστή αγκαλιά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας
  • Σαββατοκύριακο για… απόδραση – Ηλιοφάνεια και αύξηση της θερμοκρασίας
  • Ένα συγκινητικό κείμενο αφιερωμένο στους ηλικιωμένους γονείς...
  • Μας γκρεμίζουν τα όνειρα μας...

O Στέλιος Μπικάκης τραγουδά για τα παιδιά της Αφρικής

Σάββατο, 08 Μαρτίου 2014 - 11:06
    O Στέλιος Μπικάκης τραγουδά για τα παιδιά της Αφρικής
    Με πρωτοβουλία του Συλλόγου «ΣΥΜΒΟΛΗ στην Εκπαίδευση των Παιδιών της Αφρικής», θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Στέλιο Μπικάκη και τους συνεργάτες του μουσικούς στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου και ο Στέλιος Μπικάκης θα συμμετέχει αφιλοκερδώς στην εκδήλωση.
     
    Πριν την έναρξη της συναυλίας, ο σύλλογος, τα μέλη του οποίου αρκετό διάστημα επισκέπτονται χώρες της Αφρικής και προσφέρουν εθελοντικό έργο, θα παρουσιάσει τις δράσεις της συμβολής το καλοκαίρι του 2013 στη Μαδαγασκάρη και στην Ουγκάντα.
     
    Στην πρόσκλησή του ο σύλλογος αναφέρει:
    «Ο σύλλογος «ΣΥΜΒΟΛΗ στην Εκπαίδευση των Παιδιών της Αφρικής» σας καλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά την Πέμπτη, 13 Μαρτίου2014, στις 8:30 μ.μ. στο Σπίτι του Πολιτισμού για να απολαύσουμε το γνωστό σε όλους μας Στέλιο Μπικάκη και τους διαλεχτούς μουσικούς του! Η είσοδος είναι 5 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΣΥΜΒΟΛΗΣ στη φετινή μας αποστολή στην Αφρική, αφού ο κύριος Μπικάκης θα παραχωρήσει τη συναυλία δωρεάν, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την ιδιαίτερη ευαισθησία του για τα παιδιά, σε όποια γωνιά της γης και αν βρίσκονται αυτά!
     
    Οι δράσεις της ΣΥΜΒΟΛΗΣ πραγματοποιούνται κυρίως από εκπαιδευτικούς και φοιτητές που μένουν στο Ρέθυμνο και εθελοντικά πηγαίνουν κάθε καλοκαίρι σε χώρες της Αφρικής, όπως η Μαδαγασκάρη και η Ουγκάντα για να οργανώσουν κατασκηνώσεις και να πληρώσουν τα δίδακτρα, ώστε εκατοντάδες φτωχά παιδιά να μπορέσουν να φοιτήσουν στα κατά τόπους σχολεία. Επίσης, συλλέγουν εκπαιδευτικό υλικό από σχολεία του Ρεθύμνου προκειμένου να τα δωρίσουν στους εκεί μαθητές που στερούνται και τα στοιχειώδη. Ένα δείγμα από την αποστολή του 2013 των εθελοντών από το Ρέθυμνο, αλλά και γενικά τις δράσεις της ΣΥΜΒΟΛΗΣ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την ίδια μέρα, πριν τη συναυλία, στις 7:30 μ.μ. στο Σπίτι του Πολιτισμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα: www.symboli.gr ή στο facebook: «Συμβολή στην Εκπαίδευση Παιδιών της Αφρικής».
     
    Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμο Ρεθύμνης για τη γενναιόδωρη στήριξή του στις δράσεις της ΣΥΜΒΟΛΗΣ! Μετά την παραχώρηση του Δημοτικού Κήπου για το φεστιβάλ μας τον περασμένο Μάιο και την εξαιρετική μας συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου, εφέτος μας παραχωρεί το «Σπίτι του Πολιτισμού» για τη συναυλία του Στέλιου Μπικάκη, στην οποία σας περιμένουμε όλους με μεγάλη χαρά!».
    Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014
    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    banner-citytour

    Δημοφιλέστερα Άρθρα

    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: