Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

banner-writters

Ηράκλειο | Σεμινάριο Χοροθεάτρου με την Ροδούλα Κρανιωτάκη

Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014 - 19:48
    Ηράκλειο | Σεμινάριο Χοροθεάτρου με την Ροδούλα Κρανιωτάκη
    Το Σεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς και χορευτές, μικρότερης η μεγαλύτερης εμπειρίας που θέλουν να εκφραστούν με το σώμα τους. Ο Ηθοποιός μετατρέπεται σε χορευτή και ο χορευτής σε ηθοποιό καταθέτοντας ο καθένας τη δική του αλήθεια. 
    Το 1ο μέρος θα αποτελείται απο ασκήσεις της τεχνικής (release) με σκοπό την προθέρμανση του σώματος και την εξερεύνηση των φυσικών μηχανισμών του ανθρώπινου σώματος ώστε να του επιτρέψουμε να κινηθεί με έναν τρόπο λειτουργικό και οργανικό.
    Στο 2ο μέρος του μαθήματος θα οδηγηθούμε μέσα απο αυτοσχεδιασμούς, με θέματα που πηγάζουν απο τις σχέσεις των ανθρώπων, τις ανησυχίες, τις επιθυμίες... σ'ένα ταξίδι για την ανακάλυψη του εσωτερικού μας κόσμου.
     
    Σάββατο 17/1 2015 και Κυριακή 18/1 2015 | 11-13:30

    Κόστος σεμιναρίου:
    Για τις 2 μέρες : 30 ευρώ
    για τη μία μέρα: 20 ευρώ.

     

    Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στo:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο , .


    Η Ροδούλα Κρανιωτάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Αποφοίτησε απο την Κρατική Σχολή Ορχηστικής  Τέχνης το (2003) και  απο το Σύγχρονο Θέατρο του Βασίλη Διαμαντόπουλου το (2006) στην Αθήνα. Έχει  παρακολουθήσει σεμινάρια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό με σημαντικούς δασκάλους όπως:  Milton Myers (Lester Horton Technique) στο Alvin Ailey Dance Center, Richard Alston, Charles linehan, Wim Vandekeybus, Katrina Thompson, Xάρη  Μανταφούνη, Athanasia Kanelopollou κ.α Επίσης έχει παρακολουθήσει εναν κύκλο σεμιναρίων χοροθεραπείας στην Αθήνα το 2008 στην Ένωση χοροθεραπευτών Ελλάδος. 
     
    Έχει πάρει μέρος μέρος σε ταινίες μικρού μήκους αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις στην Κρήτη στα έργα: "Λιογέννητη", "Φεγγαροκαμώματα", "Σαν το ξύδι με το μέλι","Ερωτόκριτος","Ο Σκανδαλιάρης Υπηρέτης" κ.α. 
     
    Έχει πάρει το 3ο βραβείο για το Θεατρικό μονόπρακτο "Το Άγνωστό μου Εγώ"  απο τον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Λογοτεχνίας το 2009. Είναι ιδρύτρια της σχολής χορού "Dancehouse" απο το 2013.
    Τα τελευταία 2 χρόνια δημιουργεί video dance ( "the deep end of a moral insanity") και συμμετέχει σε ντοκιμαντέρ για την Κρήτη και το Εξωτερικό.
    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)

    mystis_logo_2.jpg

    logo.png

    banner-citytour

    Δημοφιλέστερα Άρθρα

    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: