Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

Η οικογένεια της Ηρακλειώτισσας ηθοποιού Νότας Κoντού κάνει έκκληση για βοήθεια για την αποκατάσταση της υγείας της (pics)

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015 - 16:08
    Η οικογένεια της Ηρακλειώτισσας ηθοποιού Νότας Κoντού κάνει έκκληση για βοήθεια για την αποκατάσταση της υγείας της (pics)
    Το μεγαλύτερο αγώνα για τη ζωή της δίνει η Ηρακλειώτισσα ηθοποιός Νότα Κοντού που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο "Υγεία" με ανεύρυσμα, η οικογένεια της οποίας κάνει έκκληση για βοήθεια, ζητώντας τη στήριξη όλων όσων μπορούν να συνδράμουν.
    Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας κάνει έκκληση στους συμπολίτες μας, για να καλυφθούν τα έξοδα νοσηλείας και αποθεραπείας της, καθώς το ποσό είναι υπέρογκο και δεν μπορεί να καλυφθεί από τους οικείους της.

    "Ένας νέος άνθρωπος, ένα νέο κορίτσι περνά εδώ και επτά ημέρες ένα προσωπικό Γολγοθά υγείας, με ανεύρυσμα. Μετέβη επειγόντως από το ΠΑΓΝΗ τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης, στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» των Αθηνών, γιατί μόνο εκεί μπορούσε να χειρουργηθεί η δική της, άκρως επικίνδυνη για τη ζωή της, περίπτωση! Τώρα θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο άλλες 15 με 20 ημέρες περίπου, γιατί το περιστατικό είναι πάρα πολύ σοβαρό. Τα έξοδα είναι δυσβάστακτα, αδύνατον να πληρωθούν από την ίδια ή την οικογένειά της.

    ΓΙ’ ΑΥΤΟ:
    ΚΑΝΕΙ  ΕΚΚΛΗΣΗ  ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΆΤΩΝ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ – 
    ALPHA BANK: 142 04

     ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΑ ΚΟΝΤΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ", αναφέρει το μήνυμα του πατέρα της Νότας.

    (Στο ρόλο της Ανδρομέδας)

    (Εδώ από τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση "Περσέας και Ανδρομέδα" από το "Θέατρο Μορφές")

    creteplus.gr

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: