Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

Οι παραλίες του Αγίου Νικολάου

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014 - 12:51
    Οι παραλίες του Αγίου Νικολάου

    Η παραλία Γαργαδώρος βρίσκεται 1 χλμ νότια της πόλης του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για μια μικρή παραλία με βότσαλο.

    Η παραλία Αμμουδάρα βρίσκεται 5 χιλιόμετρα νότια από την πόλη του Άγιου Νικόλαου πάνω στον οδικό άξονα που οδηγεί από τον Άγιο Νικόλαο στην Σητεία και την Ιεράπετρα. Η παραλία είναι με άμμο και είναι πολύ καλά οργανωμένη, με ξαπλώστρες, ομπρέλες, θαλάσσια σπορ κλπ. Πολύ κοντά στην παραλία μπορείτε να βρείτε ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, αλλά και πολυτελείς βίλες με ιδιωτικές πισίνες. Η παραλία είναι βραβευμένη με γαλάζια σημαία.

    Η παραλία του Αλμυρού βρίσκεται 2 χλμ νότια της πόλης του Αγίου Νικολάου και είναι μια από τις 40 παραλίες του νομού που έχουν βραβευτεί με γαλάζια σημαία. Τα νερά της είναι πολύ ρηχά και συνήθως ήρεμα, κάνοντας τη ιδανική για μικρά παιδιά και οικογένειες. Στο σύνολο της η παραλία έχει ψηλή άμμο με εξαίρεση το βόρειο τμήμα της που έχει και λίγα βότσαλα. Η παραλία είναι καλά οργανωμένη ,με καρέκλες ,ομπρέλες, ντους, ναυαγοσώστη, θαλάσσια σπορ και καντίνα. Στο νότιο κομμάτι εκβάλει ο ποταμός από τον οποίο έχει πάρει η παραλία το όνομα της ενώ η περιοχή είναι προστατευόμενος υδροβιότοπος.

    Η παραλία του Ληστή ο Σπήλιος βρίσκεται 7χλμ νότια του Αγίου Νικολάου. Πρόκειται για μια μικρή οργανωμένη από το κοντινό ξενοδοχείο παραλία, με βράχια και βότσαλο. δίπλα στον δρόμο που οδηγεί στην Σητεία και την Ιεράπετρα. Το νερό είναι δροσερό, λόγω των πηγών που αναβλύζουν στην περιοχή.

    Η παραλία Χαβάνια βρίσκεται 3,5 χλμ βόρεια του Αγίου Νικολάου. Είναι μια μικρή δημοτική παραλία με άμμο, οργανωμένη με καρέκλες, ομπρέλες, ξαπλώστρες, αποδυτήρια, ντους, ανοικτή σε όλους του επισκέπτες.

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: