Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

Τουρνουά τένις στη Σητεία

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015 - 11:38
    Τουρνουά τένις στη Σητεία

    Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας διοργανώνει τουρνουά αρχαρίων μαθητών στις 21-22 Μαρτίου και προχωρημένων ενηλίκων μαθητών στις 28-29 Μαρτίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα τέσσερα γήπεδα του ομίλου.
    Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται είτε απευθείας στους προπονητές μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 είτε συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα στον πίνακα ανακοινώσεων του Ομίλου. Επιδιαιτητής των αγώνων ορίζεται ο κ. Αρετάκης Φάνης ().
    Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να υπογράψουν σχετική δήλωση για την καλή κατάσταση της υγείας τους. Το παράβολο συμμετοχής ορίζεται στα 5 ευρώ.
    Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε δυο κατηγορίες (άνδρες –γυναίκες). Οι αρχάριοι θα παίξουν με πράσινη μπάλα ενώ οι προχωρημένοι με κανονική. Τα παιχνίδια γίνονται χωρίς διαιτησία αλλά θα υπάρχουν επιβλέποντες κατά τη διάρκεια τους.
    Οι αρχάριοι θα παίξουν στα 9 κερδισμένα games με tie break των 7 πόντων στο 8-8.
    Οι προχωρημένοι θα παίξουν στα 2 σετ των 6 games με tie break των 7 πόντων στο 6-6 και match tie break των 10 πόντων στο 1-1 σετ μέχρι και τους ημιτελικούς αγώνες. Ο τελικός θα γίνει στα 2 σετ των 6 games με tie break των 7 πόντων στο 6-6 και 3ο σετ στο 1-1 sets.

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: