Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

O Γεμιστάνας και οι Κροίσοι - στο Ρέθυμνο!!

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014 - 12:07
    O Γεμιστάνας και οι Κροίσοι - στο Ρέθυμνο!!

    Το Κτήμα Θυμέλη συνεχίζει να πρωτοτυπεί και να φέρνει στο κοινό του Ρεθύμνου ποιοτικές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.  Τα φαντασμαγορικά σόου συνεχίζονται την Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, με την μουσικοθεατρική τραγουδία «Ο Γεμιστάνας και οι Κροίσοι». Θα γελάσετε μέχρι δακρύων!

    Ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση καλλιτέχνη που προκαλεί αίσθηση στις ζωντανές του εμφανίσεις… Το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής επιλογής! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με αγαπημένα τραγούδια από ποικίλες μουσικές επιρροές, μοιράζοντας παλμό και κέφι στο κοινό!

     

    Στις ανατρεπτικές μουσικοθεατρικές του εμφανίσεις ο πολυτάλαντος Δημήτρης Σταρόβας βρίσκει «σύμμαχο» τον εξαιρετικό συνάδελφο και συνεργάτη (από τους ΑΓΑΜΟΥΣ ΘΥΤΕΣ αλλά και από άλλες παραστάσεις) Γιώργο Χατζήο οποίος ως ηθοποιός συμμετέχει με αξιοσημείωτη επιτυχία στα σκετς αλλά και ως μαέστρος με τις δικές του μουσικές προτάσεις απογειώνει την διασκέδασή μας… Μαζί τους ο Βαγγέλης Γιαννάκης ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολύ σημαντικές συνεργασίες τόσο σε ζωντανές εμφανίσεις όσο και δισκογραφικά με πολύ γνωστούς ερμηνευτές αλλά και δημιουργούς όπως οι:  Χρήστος Νικολόπουλος, Πλούταρχος Ρεμπούτσικας, Νατάσσα Θεοδωρίδου,  Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου, Λένα Αλκαίου, Τάκης Μπουρμάς κ.α.

     

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
        •Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, 2014

        • Κτήμα Θυμέλη, Τρία Μοναστήρια, Ρέθυμνο 

    (3ο χλμ Επαρχ. Οδού Ρεθύμνου-Σπηλίου)
        •    Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00

        •    Τιμή Εισόδου 10 χωρίς ποτό
        •    Τηλέφωνο Ρεζερβέ

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: