Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

Zero one - organic olive oil (video)

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 - 19:03
    Zero one - organic olive oil (video)

    Στην ημιορεινή ζώνη του Μυλοποτάμου, στο εξ΄ολοκλήρου βιολογικής καλλιέργειας χωριό Σκουλούφια και σε υψόμετρο 300 μέτρων, βρίσκονται τα κτήματα του ZeroΟne.
    Σε μια ενιαία καλλιέργεια, φωτισμένα όλη μέρα από το ευεργετικό φως του ήλιου της Κρήτης ,εδώ και 20 χρόνια φυτεύτηκαν τα δέντρα και ακολουθείται αυστηρά πρόγραμμα ορθολογικής βιολογικής γεωργίας.
    Μέσα στην έκταση υπάρχουν αυτοφυή αρωματικά βότανα όπως θυμάρι, ρίγανη, φασκόμηλο που μαζί με τα θρύμματα από τα κλαδέματα δημιουργούν ένα πλούσιο compost φυσικής λίπανσης.
    Ο καρπός που με μεράκι συλλέγεται , συνθλίβεται αποκλειστικά σε βιολογικό ελαιουργείο εν ψυχρό και μόνο με μηχανικά μέσα. 

    Το παραγόμενο λάδι συσκευάζεται από εμάς στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας , προφυλαγμένο από την οξείδωση του αέρα για την διατήρηση των πλούσιων χαρακτηριστικών και της Άριστης ποιότητας.
    Είμαστε περήφανοι, που μπορέσαμε να παράγουμε και να διαθέσουμε στην Ελληνική αγορά το πρώτο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ EXTRA ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΠΟΠ Βορείου Μυλοποτάμου και με οξύτητα 0,2 .
    Υπεύθυνος : Καλλιγιάννης Κωστής
    Παραγωγή και συσκευασία
    Σκουλούφια Ρεθύμνου

     

    video - mykriti.gr

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)

    Σας προτείνουμε...

     drimos.gif

    mystis_logo_2.jpg

    logo.png

    banner-citytour

    Δημοφιλέστερα Άρθρα

    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: