Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

"Α" Πειραματική Σκηνή Ηρακλείου - ΤΙΤΑ ΜΠΡΙΚΙ

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 - 10:29
    "Α" Πειραματική Σκηνή Ηρακλείου - ΤΙΤΑ ΜΠΡΙΚΙ

    Η πειραματική σκηνή Ηρακλείου σε συνεργασία με το Τίτα-Μπρίκι υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας νεολαίας και πολιτισμού,παρουσιάζουν την παράσταση «Α» βασισμένη σε θεατρικούς μονόλογους της αρχαίας τραγωδίας.
    Η νεοσύστατη πειραματική σκηνή Ηρακλείου έχει ως σκοπό να μυήσει το κοινό της πόλης μας σε έργα με διαφορετικές και καινοτόμες ερμηνευτικές γραμμές. Η παράσταση «Α» είναι ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς των παιδιών του θεατρικού εργαστηριού της. Το εργαστήρι έχει σκοπό τη μαθητεύσει των σπουδαστών στις βαθύτερες έννοιες της ερμηνείας και της αναζήτησης εναλλακτικών μεθόδων της υποκριτικής τέχνης. Η «Α» είναι ένα έργο αυτοσχέδιο, βασισμένο σε μονόλογους της αρχαίας τραγωδίας, με αφαιρετική δομή και σύγχρονη ματιά διατηρώντας όμως τα στοιχεία της αρχαίας τραγωδίας.
    Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο Τίτα-Μπρίκι,
    Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Παρακαλούμε όμως το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας να μας βοηθήσει να μαζέψουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση της GIVE και του κοινωνικού παντοπολείου του Δήμου Ηρακλείου που έχουν ως σκοπό τη στήριξη άπορων συμπολιτών μας.

    Διδασκαλία/σκηνοθετικη επιμέλεια: Πάνος Ιωαννίδης
    χορος/κίνηση:Ευρυδίκη Δημητριάδη- Πάνος Ιωαννίδης
    Πρωτότυπη μουσική: LEGO BOY
    ήχος-φώτα :Κώστας Καλαφάτης-Κέλλυ Καλουτά
    ενδυματολογική επιμέλεια : Ερωφίλη Παπαδάκη (second look)
    σχεδιασμός αφίσας : EMMA AP
    ερμηνέυουν: Κλαιρη Κισσανδράκη, Αφροδίτη Κριτσοτάκη, Κωνσταντίνα Σαρρή, Ειρήνη Δημαρά, Κωστας Κουρουνιώτης, Ελένη Σαάπογλου, Πάνος Ιωαννίδης, Ευρυδίκη Δημητριάδη.

     

    Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 - είσοδος ελέυθερη - Ώρά 21:00

     

    1000139_10201493225991529_755326889_n.jpg

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: