Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

 

   

tsikalario.jpg

Διεθνές Συνέδριο Χορού το 2015, στην Αθήνα: δηλώστε συμμετοχή

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 - 12:15
    Διεθνές Συνέδριο Χορού το 2015, στην Αθήνα: δηλώστε συμμετοχή

    Οι διεθνείς φορείς CORD (Congress of Research in Dance) και SDHS (Society of Dance History Scholars) σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου διοργανώνουν για πρώτη φορά, το Διεθνές Συνέδριο Χορού με τίτλο «Αποκοπή και Επικόλληση: Υπεράσπιση / Συνήγοροι του χορού στην εποχή της Λιτότητας» (Cut and Paste: Dance advocacy in the age of austerity).

    Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 4 έως 7 Ιουνίου 2015

    Το θέμα του Συνεδρίου μας δίνει τη σημαντική δυνατότητα να εστιάσουμε όχι μόνο σε ζητήματα που αφορούν στη στήριξη του χορού σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αλλά παράλληλα να κάνουμε και τα λόγια μας πράξη, υποστηρίζοντας μία χορευτική κοινότητα η οποία έχει πληγεί σοβαρά από την παγκόσμια οικονομική κρίση.

    Η υποβολή προτάσεων λήγει στις 31 Οκτωβρίου 2014. Η οργανωτική επιτροπή ευελπιστεί ότι θα στείλει τις επιστολές αποδοχής έως τις 30 Δεκεμβρίου 2014. Για να υποβάλλετε την αίτησή σας παρακαλούμε πατήστε εδώ.

    Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο και οδηγίες σχετικά με τη μορφή ή/και κατάθεση των προτάσεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα 

    Πηγη dancepress.gr

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: