Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

banner-writters

Η ταινία που θα κάνει γνωστά τα Σφακιά σε όλο τον κόσμο - Εικόνες από τα γυρίσματα

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 - 12:07
    Η ταινία που θα κάνει γνωστά τα Σφακιά σε όλο τον κόσμο - Εικόνες από τα γυρίσματα

    Τα Σφακιά αποδείχθηκαν το κατάλληλο σκηνικό για τα γυρίσματα της ταινίας “Tzatziki, dad and olive war” που ολοκληρώθηκαν μόλις πριν λίγες μέρες και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ντόπιων και επισκεπτών.

    tsatsiki21Πρόκειται για μια ταινία σουηδικής παραγωγής, βασισμένη στα βιβλία της συγγραφέως Moni Nilson που έχουν σημειώσει μέχρι στιγμής πολύ μεγάλη επιτυχία στη σκανδιναβική χώρα.

    tsatsiki31Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στα Σφακιά, απ’ όπου και οι φωτογραφίες του zarpanews.gr και συγκεκριμένα στην Χώρα Σφακίων όπου οι πρωταγωνιστές και το συνεργείο έμειναν ένα μήνα. Επίσης έγιναν γυρίσματα 1.5 εβδομάδα στο Λουτρό, 3 ημέρες στα Χανιά και 1 εβδομάδα στη Στοκχόλμη υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Lisa James Larsson.

    tsatsiki41Η ιστορία έχει να κάνει με τον μικρό Tzatziki, τον γιο μιας Σουηδέζας και ενός Κρητικού ψαρά τον οποίο όμως ο μικρός δεν γνώρισε ποτέ. Στην ταινία ο μικρός Τzatziki επισκέπτεται το χωριό του πατέρα του στην Κρήτη και προσπαθεί να προσελκύσει το ενδιαφέρον των τουριστών ώστε να επισκεφτούν το χωριό του και να τους μυήσει στον τρόπο ζωής των ντόπιων.

    Εκεί, βρίσκει το μικρό ξενοδοχείο του πατέρα του να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όμως με τη βοήθεια της καλύτερης του φίλης Άλβα, κάνει ότι μπορεί για να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση από την χρεωκοπία.

    tsatsiki51

    tsatsiki61

    tsatsiki71Η ταινία αποτελεί τη συνέχεια δύο ακόμα ταινιών που έχουν προβληθεί στη Σουηδία με μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αλλά και πέντε βιβλίων με πρωταγωνιστή τον μικρό Tzatziki που είναι πασίγνωστος λογοτεχνικός και κινηματογραφικός ήρωας στη χώρα του.

    tsatsiki81Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατά ο Εμρίκ Εκχολμ, ενώ η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Σουηδίας τον Δεκέμβριο του 2015.

    zarpanews.gr

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: