Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014
  -
|  Ακολουθήστε μας:        

 

   

tsikalario.jpg

Κάλεσμα για το 5ο Athens Videodance Project

Σάββατο, 02 Αυγούστου 2014 - 10:32
    Κάλεσμα για το 5ο Athens Videodance Project
    1. 5ο Athens Videodance Project σε συνεργασία με το Θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών θα πραγματοποιηθεί εφέτος 21 ως 25 Ιανουαρίου 2015, στην Αθήνα.

    To Athens Videodance Project ξεκίνησε το 2010 με σκοπό να γεφυρώσει τις τέχνες του video και του χορού και να προωθήσει την τέχνη του videodance στην Ελλάδα. Εστιάζει στην ανάπτυξη τοπικών και διακρατικών προγραμμάτων. Όραμά του είναι η δημιουργία καλλιτεχνικών ζυμώσεων μεταξύ σπουδαστών, επαγγελματιών και όλων εκείνων που ενδιαφέρονται - γοητεύονται από την τέχνη του videodance, καθώς και όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα της χορευτικής, κινηματογραφικής, μουσικής και εικαστικής τέχνης.
     

    Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην επόμενη διοργάνωση, μπορείτε να καταθέσετε έργα videodance σύντομης διάρκειας διαφόρων ειδών και τεχνικών, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες χορού, καθώς και ντοκιμαντέρ χορού.

    Επίσης, μπορείτε να καταθέσετε πρόταση για εγκαταστάσεις που αναπτύσσουν ένα διάλογο ανάμεσα στην κίνηση, το σώμα, το χώρο, το χρόνο και τις νέες τεχνολογίες, καθώς και για multidisciplinary παραστάσεις χορού, με βασικό πεδίο έρευνας την εφαρμογή των διαδραστικών τεχνολογιών και του βίντεο σε κινητικές ιδέες.

    info: Για υποβολή αιτήσεων, παρακαλούμε συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα εδώ  | Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων: 15 Οκτωβρίου, 2014

     

    ΠΗΓΗ DANCEPRESS.GR
     

    Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
    (0 ψήφοι)
    
    Panel

    Επικοινωνία

    Email:
    Θέμα:
    Μήνυμα: